Call Us Free: 405-364-4501

Modele de epilare inghinala

Epilarea cu Ceara traditionala sau cu Ceara de UNICA folosinta va ActionA strict asupra firelor de par lasand o piele catifelata, neagresata, curata. Modelul pe care tot mai multe femei il sollicita in prezent in momentul in care ajung la cosmeticiana este cel brésilien si consta doar in epilarea liniei de bikini si mentinerea pilozitatii en repos. Cu Alte cuvinte, Zona pubiana ramane complet neepilata, in timp ce Parul DIN laterale este Éli in totalitate. Modelul de epilat Calypso, scobitoare sau INIMIOARA reprezinta poate cele mai provocatoare modele de epilat inghinal, acestea necesita o mai mare Atentie in realizare Dar garanti reactia la vederea Lor merita tot efortul. 2. Épilaire cu Ceara nu stimuleaza aparitia firelor crescute Sub piele. CEA mai traumatizantă metodă de epilare pentru Zona inghinală este folosirea Lamei de RAS. Aceasta agresează la maximum Zona inghinală. De asemenea, şi Ceara poate détermination reacţii inflamatorii şi nu numai la Decker pielii. Structurile ganglionare existente în regieninghinală, care nu sunt deloc puţine, vor reacţiona deoarece acestea sunt cele care production anticorpii, adică “soldaţii” Care luptă cu microbii. Urmarea ar putea fi formarea nodulilor dureroşi în Regia inghinală.

Aşa că, în acest caz, este nevoie de un onguent antiinflamator Care se aplică Seara, înainte de culcare. Astfel, în mod normal, în 2-3 zile, aceste structuri ganglionare se calmează. PE de altă parte, epilarea cu ceară poate provocations neplăceri la Decker pielii. “Epilarea prin smulgere cu un aparat sau cu ceară irită foliculul sebaceu. AM întâlnit multe paciente cu foliculită la Decker axilelor sau în Zona inghinală “, spune Dr. Luminiţa Marinescu, Medic Primar dermatolog. Epilarea inghinala braziliana presupune indepartarea totala a parului DIN Zona inghinala si interfesiera. Uneori, un MIC triughi sau o mica Banda este Lasata in partea DIN Fata. Epilarea inghinala braziliana este o optiune Perfecta Daca vrei sa porti Bikini Tanga sau ITI place senzatia de “piele de bebelus”. Multe femei si chiar Barbati opteaza pentru epilarea braziliana pentru ca le place sentimentul rezultat in urma indepartarii totale sau aproape totale a parului DIN Zona intima.

Cum sa te pregatesti pentru epilarea braziliana:-FA-TI o terminées cu cel Poutine cateva zile inainte sau dupa menstruatie. Dans aceasta perioada pielea este mai Poutine Sensibila si VEI suporta mai usor “agresiante”. -exfoliaza usor toata Zona bikinilor chiar inainte sa Mergi la cosmeticiana folosind APA calduta; -nu folosi nici un fel de lotiune dans Zona bikinilor; -asigura-te ca Firele de par sunt suficient de Lungi cat sa se Prinda de Ceara, Dar nici prea Lungi CACI doare mai mult decat e necesar; -IA o aspirina sau un tylenol cu 30-45 de minute inainte de terminées daca esti ingrijorata in privinta durerii. Cum sa te ingrijesti dupa epilarea braziliana:-nu Purta lenjerie stramta in urmatoarele cateva zile; -incearca sa nu Atingi cu mainile Zona proaspat epilata deoarece acest lucru poate incuraja aparitia foliculitei; -recomandabil este sa nu faci baie fierbinte pentru restul Zilei in care te-ai epilat; -nu e indicat sa Mergi la Solar sau sauna pentru urmatoarele doua zile. Tu ce parere ai despre épilarea inghinala braziliana? Citeste si 10 adevaruri despre epilarea définitiva coquette se muta la Mare Epilarea inghinală braziliană presupune îndepărtarea părului DIN față, Dar și DIN Spate. Știi la ce ne referim, la faptul că după ce va termina cu Zona frontală, esteticiana te va Ruga să te întorci cu fața în Jos și va îndepărta inclusiv părul dintre FESE. Probabil te VEI simți puțin ciudat atunci Când Cine va spune să o ajuți despărțind fesele cu mâinile (nu glumim!), Dar vestea Bună este că în ACEA zonă, epilarea nu doare! În plus, VEI incepe să te obișnuiești cu ideea PE parcurs.

Comments are closed.